Ronaldo optimist: Kam vetbesimin dhe fuqin që të luftoj edhe për një top të artë !

Në intervistë për youtube kanallin "Desimpedidos" Cristiano Ronaldo deklaroi se është i kënaqur me suksesin e tij në karierë, por se nuk e ka humbur ambicien për të fituar edhe një top të artë.

"Asnjëher nuk ka menduar se do të fitoja pesë topa të artë. Po nëse kariera ime do të përfundonte në këtë moment unë do të isha mëse i lumtur. Nëse do të fitoja edhe dy, tre trofe personal do të isha edhe më i lumtur. Por edhe nëse nuk arrij deri te to pas meje kam pesë të tillë. Në vete akoma kam vetëbesim dhe fuqi për të luftuar për to. Shumë mvaret nga titujt që do ti fitojm këtë sezonë", deklaron Ronaldo.

Ronaldo foli edhe për Botrorin e Rusisë dhe shanset e Portugalisë.

"Jemi favoritë dhe duhet të jemi të drejt ndaj saj. Ka shum ekipe kualitative në Botror si: Brazili, Spanja, Gjermanija, Argjentina. Por në futboll gjithçka është e mundur. Do të mundohemi të kalojmë grupet. Patjetër duhet të shkojmë shkall pas shkalle. Do të mundohemi të fitojmë vend në fazën tjetër pastaj do shohim. Qëllimi parsorë i joni është ai", thekson Ronaldo.